• Meer info over...

  Mij

  Ik ben...

  Naast therapeut ook enthousiast docent van studenten orthopedagogie in de KDG Hogeschool waar ik als coach van studenten en collega's optreed. Ik geef ik vanuit KDG ook vormingen in het werkveld.

   

  Ik ben vooral mezelf in de therapieruimte. Met dank aan de ervaringsgerichte manier van werken die ik leerde van Roel, Sonja en Ferdinand (EPH).

  Eigenschappen...

  Ik krijg vaak te horen dat cliënten mijn openheid waarderen, de eerlijkheid, het echte contact en de betrokkenheid. Ik ben persoonlijk, duidelijk en confronterend als het nodig is.

  Opleiding

  Een basisopleiding orthopedagogie en even later de 4-jarige studie 'Relatie- en gezinstherapie' bij Kern in st. Niklaas. Een aantal jaren later volgde ik de drie-jarige opleiding 'Ervaringsgerichte Psychosociale Hulpverlening en Gezinsgestalttherapie (EPH)' in Nijmegen: een ware eye-opener met een manier van werken waar ik ontzettend enthousiast over ben. In 2018 startte ik de driedelige opleiding van Voice Dialogue Facilitator waarvan dit jaar het laatste deel ingepland is. Opnieuw een mooie aanvullende methodiek in het werken met mensen.

  Ik heb...

  Ik heb zelf een scheiding achter de rug al een tiental jaar geleden. Veel verdriet van gehad, veel van geleerd.

  Jullie mogen me steeds persoonlijke vragen stellen.

   

  En ik heb twee heerlijke tieners waar ik graag en veel bij ben.